Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling

Enchilada Dip Discoteca

Vrijdag 1 april 2017

1 April grap Ernesto's Cantina Mexicana 
Voor Ernesto's Cantina Mexicana ben ik aan de slag gegaan met het verzinnen van een 1 april grap. Iets wat niet makkelijk is aangezien er veel bedrijven zijn die zichzelf willen onderscheiden door middel van een 1 april grap. 
Ik besloot een nieuw gerecht te verzinnen... De Enchilada Dip Discoteca! 
"Binnenkort nieuw op de menukaart, Enchilada Dip Discoteca! Een enchilada gevuld met kip en discodip. In het begin een nogal vreemde combinatie maar vreselijk lekker!"
Media aandacht
Zo schreef de Limburger, 
Na de Discodel, een frikandel met discodip en mayonaise duikt er binnekort een nieuwe snack op in Limburg. Althans als de 1 april-grap van het Mexicaanse restaurant Ernesto's in Sittard goed uitpakt.
Het restaurant presenteerde vrijdag namelijk de 'Enchilada Dip Discoteca' De Enchilada Dip Discoteca is een wrap gevuld met kip en voorzien van een laagje discodip. 
Op de kaart?
Het klinkt als een vreemde combinatie. Maar volgens het Sittardse restaurant is het vreselijk lekker. Een 1 april-grap natuurlijk, maar wel met een serieuze ondertoon, laat de eigenaar weten. Vrijdag en zaterdag zijn de 'lekkernijen' verkrijgbaar en als ze aanslaan gaan ze alsnog op de kaart. 
Dit bericht van de Limburger werdt 78 gedeeld! 
Via Ernesto's hebben we 12.358 mensen bereikt! 
Deze 1 april grap is op 5 websites gepubliceerd! 
Het Belang van Limburg (BE) schreef,
In Nederland kan het vaak niet gek genoeg zijn. Nadat de kapsalon, het broodje bapao, en de frikandel met discodip uitvonden, komt een Mexicaans restaurant nu met een wrap discodip.
Het principe is simpel: je neemt een wrap, vult hem met kip, groenten en saus, zoals je bij een normale enchilada zou doen. En dan... bestrijk je de bovenkant met tomatensaus en duw je hem in zoete discobolletjes...
Het Mexicaanse restaurant Ernesto's Cantina Mexicana uit Sittard zal de snack verkopen op 1 april, als humoristische toespeling op de dag. Maar de eigenaars sluiten niet uit dat ze de snack ook na 1 april op het menu laten staan, moest het een groot succes worden. 
1Limburg schreef,
Trap er niet in! De beste aprilgrappen van Limburg
Hierin worden verschillende 1 aprilgrappen uit Limburg genoemd, zo ook de Enchilada Dip Discoteca. 
Discodip
Bij het Mexicaanse restaurant Ernesto's in de Sittardse binnenstad verscheen dit weekend ook een nieuw gerecht op de menukaart. De 'Enchilada Dip Discoteca' Dit is een met kip gevulde wrap. Als finishing touch wordt de lekkernij overladen met discodip. Een 1-aprilgrap zo liet de kok weten. De smaak? volgens de kok is het echt iets voor de liefhebber. Mocht de snack onverhoopt toch aanslaan. Dan krijgt de wrap mogelijk een permanente plek op de menukaart. 
Beste Snackgrap van 2017!
www.snack-nieuws.nl verkoos de Enchilada Dip Discoteca samen met grappen van de Burgerking, Hema, Corendon en Chocomel als beste Snackgrap van 2017! 
Missie geslaagd! 
 

Ook een idee?

Vraag naar de mogelijkheden en bekijk hoe Mprins Creative Design je kan helpen!