Flames The Bag

Flames, een uitgesproken tassen & accessoires label met krachtige statement designs en ongebruikelijke materiaalkeuze. Waarbij de identiteit van de drager wordt versterkt en andere inspireert. Mprins Creative Design heeft de website voor Flames The Bag mogen realiseren.

Karajoke

Het evenement om even schaamteloos mee te zingen met geweldig lekkere meezingers en ongeloofelijke klassiekers. Maar dan wel binnen de richtlijnen, adviezen en humer van Joke!

 

Eventcode 

Om een duidelijk overzicht te bieden van alle informatie die jij nodig hebt is er nu Eventcode!  Eventcode verzamelt zoveel mogelijk informatie over het evenement waar jij graag heen wilt en toont alle overige platformen waar je extra relevante...

Parallel 

In het leven en werk van de deelnemers neemt muziek telkens een verschillende maar belangrijke rol in. Met het project PARALLEL gaan zij de uitdaging aan om te zoeken naar de grenzen, verschillen en parallellen tussen beide disicplines in hun werk.

Lichtbord

By Stijn Huis ontwikkelde voor het 3 jaar bestaan van Mprins Creative Design een lichtbord van mijn logo. Een lichtbord volledig uit RVS uitgelicht met wit LED. 

 

René Bradwolff

Mprins Creative Design heeft het logo voor René Bradwolff mogen ontwerpen. René Bradwolff is onder andere fotograaf voor Pinkpop, Kunstbende & Pop in Limburg. Hoe je René kunt herkennen? Bakkebaarden!

Dip Discoteca

Na de discodel, een frikandel met discodip en mayonaise, duikt er binnenkort een nieuwe snack op in Limburg. Althans als de 1 april-grap van het Mexicaanse restaurant Ernesto's in Sittard goed uitpakt. Het restaurant presenteerde vrijdag namelijk de "Enchilade Dip Discoteca"