Bright Sparks

Om de ontwikkelkracht van een organisatie te versterken is het belangrijk om inhoudelijk te kijken naar de bedrijfsprocessen. Hoe is een organisatie op dit moment ingericht en welke mensen maken deze processen mogelijk. De kracht van een organisatie zit in de mensen achter het bedrijf.

De snel veranderende wereld zorgt voor nieuwe uitdagingen en hoe zorg je ervoor dat een organisatie en de mensen achter deze organisatie hier wendbaar mee om kunnen gaan en met een goede sfeer naar een doel kunnen werken om de ambities van een organisatie gezamenlijk succesvol te realiseren.

In het logo heb ik visueel een ‘Spark’ verwerkt (ontstaan vanuit de restvorm) die staat voor de vonk die nodig is om teams binnen een organisatie te prikkelen om samen met elkaar aan de slag te gaan.

De samenwerking tussen mens, proces en technologie en de pijlers: groot denken, klein starten en snel schalen zijn gevisualiseerd als de 3 elementen die samenkomen in het logo van Bright Sparks. Deze 3 elementen vormen samen een pijl dat ‘samen vooruit’ en ‘transformeren’ symboliseert.

De mensen binnen een organisatie worden door de ‘Sparks’ van Bright Sparks gemotiveerd en uitgedaagd om op een prettige manier en in een mensgerichte omgeving samen te werken en zo de ambities van een organisatie succesvol te realiseren zonder dat teams los van elkaar werk verzetten zonder directe ambities binnen een organisatie.

De kleur Blauw staat voor eerlijkheid en creativiteit. Cyaan combineert het rustige, stabiele en betrouwbare van blauw met het optimisme en het gelijkwaardige van groen. Beide kleuren zijn toegankelijk, geven rust en stralen gelijkwaardigheid uit. Dit zijn de onderdelen die je nodig hebt om zonder complexe verandertrajecten prettig te kunnen transformeren naar een wendbare organisatie.