Web design

Creatieve, geoptimaliseerde website laten maken die past bij jouw bedrijf.

Met vormgeving trek je aandacht. Wanneer een website er mooi uit ziet zal er eerder voor jouw bedrijf gekozen worden. Het webdesign is daarom minstens zo belangrijk als de informatie die op de website te vinden is.

Een website ontwerp dat past bij jouw bedrijf

Voor Mprins Creative Design is creativiteit een belangrijke merkwaarde. Een website van Mprins Creative Design is gemakkelijk in gebruik maar ook prettig om naar te kijken. Samen zorgen we ervoor dat de website naadloos aansluit op jouw huisstijl. Heb je deze nog niet? Ik help je ook graag verder met een huisstijl.

Laat Mprins Creative Design jouw website bouwen

Tijdens een kennismakingsgesprek geef ik advies en bekijken we samen de mogelijkheden. Een vrijblijvende offerte volgt. Na akkoord, start ik met een concept dat ik vervolgens vertaal naar het ontwerp voor de website. Daarna ga ik aan de slag met de realisatie en pas als jij tevreden bent wordt de website opgeleverd.

Mprins Creative webdesign:

  • Creatief en uniek web design, gebouwd in WordPress.
  • Responsive Design; de website past zich aan op het beeldformaat van ieder apparaat.
  • De website wordt beveiligd met een SSL-certificaat.
  • Een vrijblijvend, gratis advies en kennismakingsgesprek.

Onderhoud

Ik bouw de website op een manier dat je zelf eenvoudig onderdelen van kan aanpassen. Na de oplevering van de website laat ik je zien hoe je dat het beste kan doen zodat je er zelf mee aan de slag kan.

Mprins Creative Design biedt ook een onderhoudspakket voor de website aan. Dat houdt in dat ik de nodige back-ups maak en updates uitvoer. Wil je iets veranderen aan de website? Dan kijken we daar samen naar.

Wie gingen er voor?

De thuisbasis van Mprins Creative Design is Sittard-Geleen maar de opdrachtgevers beperken zich niet tot deze stadsgrenzen. Verschillende bedrijven uit o.a. Limburg en Noord-Brabant hebben websites laten ontwerpen en maken door Mprins Creative Design.

Nog beter vindbaar door de samenwerking met ZOSE

Om een website nog beter vindbaar te maken, en dus te optimaliseren voor SEO, spelen er drie factoren een rol: techniek, content en autoriteit. Deze drie factoren werken samen en het geeft het beste resultaat als je ze alle drie optimaliseert. Mprins bouwt alle websites op een manier dat de techniek geoptimaliseerd is voor SEO en de website dus goed vindbaar is in Google. In samenwerking met ZOSE is er de mogelijkheid om jouw website nog beter vindbaar te maken door ook de content te optimaliseren door middel van SEO webteksten. Om het geheel compleet te maken kunnen we je ook adviseren in het optimaliseren van de autoriteit (o.a. domein autoriteit en reviews).

Mprins Creative Design x ZOSE

  • Laat een geoptimaliseerde SEO website bouwen
  • Combineer direct 2 van de 3 belangrijkste SEO factoren: content & techniek
  • Mprins Creative Design ontwerpt en bouwt de website
  • ZOSE schrijft SEO webteksten
  • Advies in het verbeteren van de domein autoriteit (het cijfer waarop jouw plaats in Google wordt gebaseerd)